Nå kan du abonnere på oppdrag

Tenk deg følgende:

Du har hatt det så travelt den siste uken, at du glemte å sjekke Facebook for nye oppdrag. Når du først går inn, ser du den bra rollen, godt betalt… Men søknadsfristen var igår! Da bestemmer du deg for å sjekke oppdrag hver eneste dag… Til stor irritasjon, for du ser ikke annet enn akkurat de samme oppdragene i flere av gruppene.

Høres det kjent ut?

Ja, for oss var det ihvertfall det. Behovet for å samle alt på en plass, er stort – derfor har vi nå utviklet tjenesten Statistoppdrag.no – hvor du kan abonnere gratis på de beste jobbene som har blitt lagt ut på Facebook, og få dem tilsendt i innboksen 2-3 ganger i uken!

Bak dette nyhetsbrevet sitter det mennesker som «scanner» Facebook for nye annonser flere ganger daglig, for så å legge disse inn til utsending av nyhetsbrev. En jobb vi ikke tjener noe på – men du gjør! Aldri mer tapte oppdrag.

Abonner her